• Training online pentru sustinerea examenului ACI Dealing Certificate New Version

  ACI Romania organizeaza un training online pentru sustinerea examenului ACI Dealing Certificate New Version, in colaborare cu ACI Croatia, ACI Macedonia, ACI Portugal, ACI Serbia and ACI Slovenia.
  Formarea este sustinuta de Full Value Financial Services (societate acreditata de ACI FMA Accredited Trainer), prin intermediul platformei MS Teams, si va consta in patru sesiuni de cate o zi, in datele de 15 mai, 22 mai, 5 iunie si 12 iunie, iar costul este de 825 EUR per participant.
  Structura cursului reflecta cerintele examenului ACI Dealing Certificate New Version, in scopul dobandirii si consolidarii cunostintelor pe urmatoarele teme:
  – Functionarea pietelor financiare
  – Piata valutara si a metalelor pretioase
  – Piata monetara si a ratelor dobanzii
  – Instrumente financiare derivate
  – Gestionarea riscurilor aferente pietelor financiare
  Formarea este adresata colegilor recent intrati in domeniul pietelor financiare, junior dealers, personal din echipele de middle-office si operatiuni, auditori si ofiteri de conformitate. Cuursul este astfel conceput incat sa permita participantilor cu diferite nivele de experienta sa fie adecvat pregatite pentru sustinerea examenului ACI Dealing Certificate si aplicarea in practica a cunostintelor dobandite.
  Va rog sa regasiti in materialul anexat informatii suplimentare cu privire la curs.
  Pentru inregistrarea participantilor, va rugam sa contactati direct ACI Portugalia la adresa geral@aci-portugal.com, copiind adresa contact@aci-romania.ro .
  descarcă documentul

 • Curs online ACI Dealing

  Institutul Bancar Român organizează cursul online „ACI Dealing”, în perioada octombrie – noiembrie 2021.
  Pentru mai multe detalii, persoana de contact este doamna Mihaela Radu, tel 0748.886.807, e-mail mihaela.radu@ibr-rbi.ro
  descarcă documentul